Hemma från Stockholm

Hej hopp!
Okej, jag kom inte hem från Stockholm idag, det gjorde jag ju som sagt i söndags. Men lata lilla jag har ju inte haft någon lust att skriva här. Men iallafall, nu så! Torsdag morgon väckte pappa mig, vid 8-tiden. Jag steg upp och gjorde mig i ordning och så vidare. Mormor och morfar kom vid 9.15, sen körde vi mot Sturup.

Väl på flygplatsen köpte mamma ett par solbrillor. Vi gick ombord på planet och flygresan tog väl typ en timme, som förväntat. Vi åkte buss till hotellet, och checkade in där och kom fram till rummet vid 14.15. Vi stack någon minut senare för att kolla in stan. Mamma köpte en kofta på Vero Moda och jag provade en dunjacka. Den var faktiskt fin. Grå, men ett skärp i midjan, ungefär. Fast den jag provade passade inte, så tyvärr. Jag hoppas att dom har den här i Trelleborg, så köper jag den nog.

Sen shoppade jag och mamma skor. Det blev två par till mig, bilder skulle funnits nedan, men det blev inte så eftersom jag lyckats fota dom utan mitt minneskort i kameran, för det sitter i datorn. Men jag lovar, bilder kommer! Sen stack vi till Chinateatern, där vi skulle dagen efter för att se musikalen "The Producers: Det våras för Hitler".

På fredagen som även var mammas födelsedag, stack vi ner till hamnen. Vi ville åka till Drottningholm och se slottet, men båten gick bara lördagar och söndagar, så vi kollade i affärer istället. Vi var inne på Indiska. Dom hade en jättehäftig inredning! Man fick gå ner i små valv, där fanns också en massa möbler och saker.
Vi åkte Katarinahissen, vilket jag först inte visste vad det var för något speciellt med en hiss. Det vet jag i och för sig inte nu heller, men man hade världens häftigaste utsikt där uppe iallafall!


På kvällen stack vi till Chinateatern och såg musikalen. Den var grymt rolig! Jag tyckte Chinan var jättestor! Vi satt på andra våningen, på första raden, så vi hade ett staket precis framför oss. Man såg jättebra därifrån.


Lördagen spenderades mest på en båt ut till Drottningholm. Slottet var verkligen jättefint och så himla stort!
Såklart... Vi gick in i slottet också och kollade runt. Efter att vi kollat runt på hela den stora parken och allt så gick vi in på ett litet café och åt våfflor med sylt och grädde. Mums!

Båten gick tillbaka till Stockholm klockan 16.00. Väl hemma på rummet började vi göra oss i ordning för att se "R.E.A" på Hamburger Börs. Tyvärr kan jag nog inte säga samma om showen som jag sa om "The Producers: Det våras för Hitler". Visst, "R.EA." var rolig, mycket knäppa skämt och så, men iallafall.

Hemma var vi vid 17.00, ungefär. Och vår uppfart... Ja, vad ska man säga? Våra vänner måste ha haft riktigt kul.

Nu ska vi snart till Maxi och handla (Wow!?) till mammas släktkalas på lördag. Och äntligen fredag imorgon! Så mysigt det är med fredagar. Vi har roliga lite iallafall) lektioner och vi slutar tidigt. Sen är det helg!

Kram!


Min vardag | | 2 kommentarer |

Stockholm imorgon!

Hej hopp!
Sitter här vid datorn och springer runt i huset och packar... Okej då, iallafall inte dom senaste tio minuterna. Vi åker iallafall till Stockholm imorgon. Med "vi" menar jag jag och mina föräldrar. Så, nu har ni det klart för er! Iallafall, mormor och morfar hämtar oss 9.15 och kör oss till Malmö, Strurup. Planet går 10.45 tror jag. Efter flygturen, som bara varar i en timme, ganska onödigt att sätta sig i ett plan under den tiden, enligt mig, eftersom man knappt hinner lyfta från marken ska vi åka buss till hotellet. Iallafall, ska nog se "Fool's Gold" nu, som vi hyrde i lördags. Vi kan ju inte lämna tillbaks den på lördag, så vi får väl be mormor och morfar att snällt köra in om Hemmakväll... Eller nåt.

Kram!Rebecca


- Laptopen ska med till Stockholm gott folk!
:)

Min vardag | | Kommentera |

Skit...

Hej!
Detta kommer bli ett deprimerande inlägg, jag lovar er. För det första så hade vi matteprov igår. Det brukar gå bra, men denna gången var vi i infosalen och gjorde provet. Varför vet jag inte, men nån kan ju fråga vår mattelärare. Det är ju läskigt att sitta där inne... Så stor plats liksom. Jag blir bara nervös när vi är där och gör prov. Det är t.o.m bättre att sitta i vår kalla NO-sal där vi har matte annars. Jaja, iallafall gick det väl ganska bra. Jag är alltid nervös när vi har gjort matteprov, så man tror ju inte att det ska gå bra.

Och såklart.... Jag har blivit av med mina nycklar! Skåpsyckel, cykelnyckel, husnyckel!
Bra jobbat, Rebecca.. Märkte det igår efter bilden, sista lektionen. Gick iallafall runt i skolan minst tusen gånger, på ställen som jag inte ens varit på, och letade. Såklart hittade jag inga nycklar. Fick följa med Emma hem, jag kom ju liksom inte in i mitt eget hus. Stannade där till 15.00 sen gick jag hem, för då hade pappa kommit hem. Letade upp min extra cykelnyckel och gick iväg till skolan igen. Väl där snackade jag med vaktis, hämtade cykeln, cyklade hem.

Skåpsnyckeln är ju egentligen inte världens största problem. Kan köpa en ny av vaktis för 50 kr. Men ändå, känns onödigt. Jag tror ju dock inte att han vill öppna mitt skåp varje gång jag ska hämta något heller. Om inte mina klasskompisar har börjat bli kriminella och tagit mina nycklar, så vet jag inte var dom kan befinna sig...

Hoppas verkligen att dom kommer fram snart!


Kram,

Rebecca

Min vardag | | 2 kommentarer |
Upp