I Göteborg

Hej allihopa!
Nu är jag i Göteborg. Vårt hotell heter SAS Radisson och det är vekligen jättelyxigt! Igår var vi och såg "Mamma Mia!". Den var verkligen jättebra och så bra gjord! Efter musikalen stack vi till Liseberg. Och jag har åkt Balder, woho!
Bara tvungen att säga det, eftersom jag själv trodde att jag aldrig skulle våga. Men jag gjorde det!
Vi spelade också på massa chokladhjul, men som vanligt vann vi ju ingenting. Men vi vann tre nyckelringar, alla på olika spel.

Idag har vi varit på Nordstan och shoppat. Jag hittade en jättecool tröja på Cubus och en billig väska på Belle. Imorgon åker vi hem. Vi åker vid 11-tiden, men stannar på vägen och shoppar på något ställe som jag inte minns namnet på. Nu ska jag sova, sitter med laptopen i sängen och är trött.
Har provat nu i några minuter att lägga upp någon bild på hotellrummet, men Internetet vill inte samarbeta med mig, eller rättare sagt; det går inte så fort. Men bilder kommer när jag kommit hem, jag lovar!

Ha det bra!
Rebecca
Min vardag | | En kommentar |

Göteborg imorgon

Hej allihopa!
I veckan blev det bestämt att jag och familjen ska till Göteborg och se "Mamma Mia!", musikalen i Skandinavium. Vi åker tidigt imorgon, vid 8-tiden tror jag. Vi ska bo på något SAS-hotell med trådlöst bredband, så självklart följer laptopen med så att jag kan blogga direkt ifrån Göteborg, woho!

Iallafall, idag har jag varit i stan med Emma och shoppat skolgrejer. Köpte på Bok & Papper en skolkalender, ett snyggt pennskrin som jag tycker ser ut som Fendi-märket och en penna, som var alldeles för dyr, tyvärr...
Kanske det var anledningen till att pengarna tog slut, haha. Så jag och Emma cyklade hem till mig för att tigga mer pengar och det lyckades... Så jag och Emma-Pemma cyklade till stan igen och köpte tråd till min bikini som jag köpte härom veckan. Den var sönder, så den behövde lagas. Vi stack också till ICA Supermarket, jag behövde en tidning till bilresan imorgon. Och Emma skulle vara nyttig, så hon köpte en tjock vattenmelon!

Haha, så där sprang hon på Valen med en vattenmelon. Jag lovar er; den var tung!
Iallafall, där tog vår shoppande slut, nästan. Jag stack snabbt in till Tasty House och köpte nötter till familjen som plåster på såren, eftersom jag lånat mycket pengar av dom och härmed är skyldig dom 240 kronor... Duktigt... ;)

Nu ska jag gå, måste packa lite till imorgon! Ha det bra!
Rebecca
Min vardag | | Kommentera |
Upp