Släktkalas!

Hej!
Ledsen för dålig uppdatering igår, men jag var fullt upptagen med att hjälpa till med maten inför kvällen. Mot eftermiddagen stack jag och Emma ner till stan en snabbrunda, för jag skulle köpa nötter och annat snacks inför kvällen. Kollade även lite andra grejer, t.ex. pilotglasögon och jag kan konstatera att jag ser ut som en fluga i dem! Som alla andra solbrillor då.. Men jag måste iallafall köpa ett par till sommaren.

För att byta ämne så, släktkalaset igår var jätteroligt! Fick jättemånga fina saker, bland annat:
  (Helt ärligt, jag har aldrig ägt ett par Converse!)

När jag tänker efter har detta inlägget tagit evigheter att skriva. Antagligen för att jag gjort en massa emellan. Bland annat ätit en bit av den resterande kakan från igår!


 Sjukt god bläbärscheesecake!


Jag fick också en massa pengar. En del ska in på banken, och en del ska shoppas upp! Kanske inte direkt, men när jag väl hittar något fint. Vill gärna ha en axelväska. Hade blivit en perfekt sommaroutfit: Jeansleggings, Converse och den söta toppen från Esprit, plus en axelväska! Har hittat en på MQ, som jag för övrigt inte hittar på Internet. Annars hade ni kunnat få se en bild. Nej, nu ska jag.. Inte göra något speciellt, men bara slöa bort resten av dagen. Imorgon: Skola igen! (Tyvärr!) 

- Tack släkten för igår kväll!
Min vardag | | 3 kommentarer |

Bloggtorka

Det kallas nog bloggtorka.. Jag har absolut ingenting att skriva om!
Sjukt tråkigt.. Imorgon händer här iallafall något. Jag ska ha släktkalas, eftersom jag fyller år i början av maj, men då är jag i Berlin med konfirmationsgruppen. Det känns faktiskt lite tråkigt att vara bortrest då man fyller år. Jag kommer inte ihåg om jag varit det något år, men jag tror inte det iallafall.. Det ska bli jätteroligt, iallafall.
Just nu har jag inget annat att berätta om. Jag ska snart lägga mig, så detta ses antagligen som ett tjatigt inlägg, känns det som.
Nu har jag precis bytat om, och ska snart lägga mig. Bloggar imorgon, och skriver lite om dagen.
Godnatt allihopa! =)
Min vardag | | En kommentar |

Sjuk

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering. Jag har varit lite sjuk. Det började i söndags med att jag fick ont i örat. Igår gick jag och pappa till doktorn, och där fick jag reda på att jag har fått yttre öroninflammation. Efter besöket hos doktorn körde vi till apoteket och hämtade ut örondroppar som doktorn skrivit ut recept på. Det känns bättre nu, även om det känns som om jag har fullt med vatten i örat, vilket delvis stämmer, eftersom det jag har i örat är flytande.

Jag tror jag går till skolan imorgon iallafall. Får hoppa över gympan, det är ju dagens höjdpunkt! Annars blir det dissikering på NO:n. Mindre roligt.. Usch!

Nej, nu ska jag snart sova. Godnatt!

Min vardag | | Kommentera |
Upp