Malmöfestivalen och Palmfestivalen

Hej!
Egentligen skulle jag skrivit detta inlägget mycket tidigare, eftersom jag var på Malmöfestivalen i lördags, men det har väl inte blivit av. Jag, mamma, pappa och min granne var iallafall där för att kolla på "Sommartoppen" i P3. Fast först skulle mina föräldrar till "Leva & Bo 07", där man bara kollar på hus. Där fanns iallafall lite kakor och vatten man kunde ta. Så det var ju lite småskoj. Bara för att vi nu skulle dit så missade vi Ola när han skulle vara där. Förra året när vi var där, var där mycket roligare, dom kastade ut P3-tröjor till publiken, vilket dom inte gjorde detta året, och dom skrev inga autografer heller. Sahara Hotnights var iallafall där och spelade lite. Dom är coola. Vi satt där iallafall, och lyssnade på den sista P3-listan för i år iallafall, och på 1:a plats kom Ola med "Natalie", och då tyckte ju vi såklart att han kunde komma ut och sjunga. Men nej, han hade redan stuckit till en annan spelning, så det var ju skit. Sen gick vi runt lite och åt kebabtallrik, munkar och massa annat skit. Klockan 19.00 skulle Måns sjunga, så vi gick till scenen igen, vi fick inte dom bästa platserna, för på nåt konstigt sätt, så lyckas alla långa personer få det! ;) Vi fick iallafall lite bilder på han. 20.30 skulle Sahara Hotnights spela, så vi stannade och kollade på dom igen.

Och igår var jag på Palmfestivalen. Det är som ett stort tivoli som kommer hit till Trelleborg. Innan hette det Mikaeli Marknad, fast dom bytade namn förra året, tror jag. Jag tror, eller har bara en känsla av att jah läst nånstans att Anne-lie Rydé och Pernilla Wahlgren skulle komma hit också. Dom har nån sån musiktävling för vuxna som heter "It Takes 2", också har dom en sångtävling för barn/ungdomar och det som heter "TA chansen".
Nej, jag ska inte sjunga! ;)
Japp, nu vet alla vad jag har sysslat med, här kommer lite bilder!
       

Den första bilden är från Sommartoppen, det kom några såna miljögubbar och skulle visa oss en hund som kunde källsortera, eller vad det nu hette! ;)

Ja, skolstarten är inte värd att berätta om, jag gillar inte skolan helt enkelt. :)

Ha det bra!

Rebecca

Min vardag | | 2 kommentarer |

Jippi, jippi!

Hej allihopa!
Detta inlägget kommer bara snabbt, bara för att berätta om lite jag har varit med om dom senaste dagarna. :)
Har nu varit en vecka fredag-torsdag i Blekinge, i en stuga som pappas jobb hyr. Imorgon ska jag till Malmöfestivalen och kolla "Sommartoppen" med min granne Maria. :)
Ska bli jättekul! Ringde henne för nån timme sen, i sista minuten, typ. :)
Åh, jag är så förväntansfull!
Var och kollade "Sommartoppen" förra året också, och blev fotad med Anna Book. :P
Bilder från Blekinge + Sommartoppen kommer snart!

Ha det bra!

Rebecca
Min vardag | | Kommentera |

Hemma igen

Hej hej!Ännu en semester, på stugstället, som hette "Aboda Klint", och låg utanför Kalmar.Det var riktigt mysigt. Jag, Frida, Erik, och hans kompis Simon delade rum, och så smarta som vi är, så hade vi fixat en avskärmning, så att vi kunde få lite privat. Vi hade en tvättlina som vi hade, på något konstigt sätt, hängt upp och på den hade vi hängt ett lakan och massa filtar, som fanns där. Det såg lite kul ut, men det var ganska kul. Erik och Simon fiskade typ varje dag, och då passade Frida och jag på att gå ner till hästarna och kolla in dom lite. Det fanns tre stycken, och dom hade lite konstiga namn, den minsta hette Mido, den mörkbruna hette Baltic(Hamlet i efternamn.) och den ljusbruna hette Moonlight, men han kallade Månen. Jag red faktiskt en gång, på Mido. Nettan (min faster) fotade mig, men på något konsitgtvis blev det inget kort. Men jag lovar; jag har ridit! Jag har iallafall nån bild på mig med ridkläder, men den tänker jag ändå inte lägga upp, men för att jag inte vill visa mig.På det lilla stugstället, som också fungerade som en camping, för vissa, så fanns där n hund som sprang runt. Vi tror att det var resturangägarens hund. Erik döpte han iallafall, till Bob Hund. Jag vet inte om det ska vara ett dubbelnamn, men jag tror att han menade att hunden skulle heta Bob i förnamn och Hund i efternamn.
Vid stugan fanns där ett stort utkikstorn, som var 21,4 meter högt, och det var vi uppe i lite också. Vi badade en dag också, i en sjö, fast den var lite läskig, för vattnet var brunrött! Ja.. Sen har vi inte gjort så mycket mer, förutom att ha varit på "Ölands Djurpark" och på det ett glasställe i Orrefors.Här kommer lite bilder!    

1. Utsikt
2. Utsikt från utkikstornet, och stugan där det var en resturang.(Som vi aldrig åt på.)
3. Bob Hund
4. Vår konstruktion, som skulle fungera som en vägg.
5. Moonlight (Månen)
6. Mido (Som jag red på, en gång)
 

Min vardag | | Kommentera |
Upp