Jag har tråkigt...

Hej, tänkte bara skriva av mig lite här.
Skoldagen gick hyfsat snabbt, det är ju bra. Vår näst tidigaste dag, slutade 13.45. Vår fransklärare var sjuk, maginfluensa, usch! Vi fick sitta inne med dem som har förstärkt engelska och se en film, som vi sett på franskan. Fast nu såg vi den ju på engelska, såklart!

När jag kom hem ringde telefonen. Det var Frida, min kusin som bjöd mig på tjejmiddag, eftersom hon fyller år nästa vecka. Ska bli skoj! Speciellt eftersom man skulle klä ut sig, 70- och 80-talstema! Haha, spännande! Får se vad jag kan ha på mig då, hmm...

Imorgon blir dock en längre dag.. Och så gympa också, usch!
Men men, dagarna går snabbt när helgen närmar sig.

Och så är det så kallt nu på morgnarna, usch(igen)... Tänkte först ta min Koola Anna dunjacka, men ändrade mig. Slänger in en bild på den, så att inlägget ser lite trevligare ut!

  Köpt på Svedala Outlet, förra året, tror jag. (Mycket fin redigerad bild).

Btw, så har jag hittat en jättefin klänning på Gina Tricot, kan lika bra publicera en bild på den också!

 Så ser den ut! 299 kronor... Vad tycker ni? Ska jag köpa den?


Nu har jag suttit alldeles för länge vid databurken.. Vi hörs!

Kram!


/// Rebecca
Min vardag | | 18 kommentarer |

Tre shopaholics invaderade stan idag...

och det var jag, mamma och mormor.. Ja, mormor fick också hänga med. Egentligen skulle vi bara dit snabbt, mina föräldrar skulle bort sen, förfest klockan 15.45. Mamma sa det att ju äldre man blir, desto tidigare träffas man, och desto tidigare går man hem. Men det där sista tror jag inte stämmer. Iallafall, vi har ju såklart shoppat idag! Köpte även en jacka till pappa, som en tidig fars dags-present, för han fick den idag, så att han kunde använda den sen där dem skulle gå bort.

Jag köpte också en väska på H&M. Äntligen! Jag har letat nästan överallt efter en väska. Vad jag ville ha för en visste jag inte riktigt, så det kanske var därför det var så svårt att hitta någon som passade min smak. Men äntligen hittar jag en!

 Väska från H&M - 149 kr.

 Blommig topp från Gina Tricot - 199 kr.

 Linne från Gina Tricot - 129 kr.

Köpte också en BH på H&M och ett par mörkblåa vantar på Gina Tricot.

Nej, nu ska jag glo på TV och försöka trixa lite med min bloggdesign.

Imorgon sticker jag och familjen till farmor och farfar på middag. Mums, mat!

Shopping | | 17 kommentarer |

Stövlar från Stockholm

Hej!
Som jag lovade er för ganska längesen, så skulle jag visa er mina stövlar som jag köpte i Stockholm. Och som jag lovar, här är dem!

 

Fina va?

De svarta har en liten klack, som är hård, så det hörs när man går! Tvärtom med de bruna, de har en mjuk klack, eller inte jättemjuk, men jag hoppas att ni förstår vad jag menar! Är inte direkt expert på att beskriva skor, men det går.

Shopping | | Kommentera |
Upp