Pepparkaksbak

Idag har jag varit med min kusin. Efter en snabbstädning av ovanvåningen, som jag märkt inte blev så bra, tog jag bussen till stan med Frida. I stan shoppade jag julklapp till Emma och sen satte vi oss och tog en fika. Varm choklad och chokladbulle, snacka om socker i det! Efter att Valen stängt hoppade vi på bussen till Frida. Där bakade vi pepparkakor, men jag var skitdålig på det, mina gick ju sönder! Så jag satte mig och fotade Frida och den andra kusinen Erik när de bakade. När klockan började närma sig 19.30 gick jag hem.
Ja, jag gick och shit vad det blåste! Jag höll nästan på att blåsa iväg! Stack iallafall in på Konsum när jag kom dit. Godis och en Frida-tidning blev inhandlat.

Imorgon sticker jag på gudstjänst klockan 10. Ett måste om man vill bli konfirmerad.
På måndag firar jag att det är lov (!) och spenderar större delen av dagen i stan med Emma. Måste köpa paket till julklappsspelet på lillejulafton.

Hade tyvärr ingen bild att bjuda på idag, kameran ligger inne på mitt rum, och jag är faktiskt för lat för att flytta på fläsket och hämta den, men jag gör det nog snart ändå så. Måste få över lite bilder till datorn i vilket fall som helst.

God jul!


Rebecca

Min vardag | | En kommentar |

Jordbävning.. Här?

Alltså shit! Jag vaknade av att det skakade.. Självklart struntade jag i det, jag ville sova. Mamma var redan uppe, hon kör vid 6.30. Hon kallade på mig, så jag steg upp. Jag hade knappt märkt att det skakat, men det fortsatte att skaka när jag steg upp... Vi kollade nyheterna, men de sa ingenting. Nu lyssnar på jag Mix Megapol Äntligen Morgon. Där snackade de fatiskt lite om det. Fy satan vad rädd man kan bli! Tänk så kommer det efterskalv? När isåfall?!

Men för det första - Det kommer inte jordbävningar längst ner i Skåne! Eller?Nu måste jag snart köra iväg till Södersättshallen, dags för gympa!

Min vardag | | 7 kommentarer |

Idol-final!

                                   

Nu sitter jag här, helt galet spänd på hur finalen av Idol ska gå. De flesta jag känner hejar på Kevin, men jag tycker faktiskt inte att Alice är så dålig heller. De är typ lika bra. Hade helst velat att det skulle bli lika i omröstningen, men hur ofta händer det? Måste jag välja en, så tror jag nog att det blir Kevin som tar hem det hela, men bara för det så tror jag verkligen inte att Alice bara kommer att glömmas bort.

Min vardag | | En kommentar |
Upp