Filmkväll

Yes, jag lovade ju att jag skulle blogga lite innan Mimmi kommer hit, så nu gör jag det!
Just nu väntar jag på att hon ska messa mig, då går jag till Söderslättshallen och sen har vi nog sällskap upp till mig, för att hon ska lämna sina grejer. Under tiden snackar jag med Emma på MSN.
Nej, nu ska jag gå, Mimmi messade precis.
Hoppas att alla får en kul kväll, hejdå! :)
Min vardag | | En kommentar |

Prao

Hej hopp!
Idag har jag varit ledig, och det har varit riktigt skönt! Studiedagar kan behövas lite oftare. Slapp både gympan och den otrevligt långa NO-lektionen. Tycker att det är onödigt att vi ska behöva gå till skolan imorgon igen, det kunde ju varit någon klämdag eller något. Dessutom har vi matteprov imorgon, och vi måste sticka dit tidigare, så att vi inte behöver stressa till nästa lektion, vilket vi ändå måste (iallafall jag), eftersom jag inte fattar ett skit av kapitlet vi ska ha prov på.
Okej, där ljög jag, lite fattar jag. Inte mycket. Lite.

Spelade in mig själv idag när jag sjöng till en låt på datorn. När jag skulle spela upp det lät det som om jag hade världens mesigaste röst. Shit vad pinsamt. Jag som till och med tyckte det lät bra när jag spelade in det, men nejdå. Kass är ordet.

Nästa vecka ska jag praoa. Var? På Ica Supermarket. Kan bli ganska kul, men jag det var inget ställe som jag verkligen längtade efter att få vara på. Tänk så måste jag ha såna kläder som de har där? Jag fick precis reda på av mamma att Jacob i parallellklassen ska praoa där samtidigt som jag. Konstigt att man får praoa två stycken samtidigt. Det har ju aldrig hänt förr. Iallafall, lite roligare ska det bli nu, så har man ju kanske någon att snacka med. Även om vi snackar lika mycket, alltså typ ingenting, hehe...

Jaja, i  helgen ska Mimmi sova här. Igen. Vi hörs innan hon kommer hit, vilket hon gör på lördag. Jag lovar att vi hörs innan dess, även om jag för tillfället tycker att jag suger på att blogga!


Kram!
Rebecca

Min vardag | | Kommentera |

Fredag!

Hej hej!
Det var egentligen tänkt att jag skulle göra ett fint "dagens outfit"-inlägg, men teknisk som jag är, så lyckades jag inte få bilderna från mobilen till datorn. Eller jo, jag kan det, men nu sitter jag vid laptopen. Orkar inte starta vår stationära dator såhär på morgonen. Den är alldeles för långsam. Jo, jag vet att jag inte får sitta vid laptopen pappa, men jag gör det ändå, faktiskt. Regler är till för att brytas!

Iallafall, ikväll kommer nog Frida och Mimmi hem till mig, mina föräldrar ska bort. Vi sticker antagligen ner till Videomix (även om det heter Hemmakväll) och hyr film och köper en massa godis som vi kan bli tjocka på. Jag gillar inte alls namnet Hemmakväll.
- Vi sticker till Hemmakväll och handlar!
Hur kul låter inte det? Hemmakväll är ju.. En hemakväll! Det kan ju inte vara en filmbutik. Eller?

Jaja, nu ska jag snart sticka till Emma, så har vi sällskap till skolan sen. Ha en bra dag allihopa!
Har ni riktigt tur så bloggar jag kanske t.o.m ikväll också. Blogoholic var det!
Min vardag | | Kommentera |
Upp