Yey, vi slapp gympan!

Hej allihopa!
Dagen skulle egentligen börjat med gympa på Söderslättshallen, men vår gympalärare var borta av någon anledning. Jag, Mimmi och Frida stack hem till mig, vi hade över en timme kvar tills vi började nästa lektion. Vi dansade lite dansmatta, och Mimmi fick äntligen hem sin matta som hon haft hos mig väldigt länge!

Skoldagen flöt på, väldigt dryg, men det är sånt man får ta! Slutade 15.05, det är iallafall 10 minuter tidigare. :)

Hann inte  publicera gårdagens outfit, därför gör jag det nu istället. Dagens outfit får ni tyvärr inte se, men jag tror ni överlever.Scarf - Gina Tricot (ny)
Tunika - Gina Tricot (ny)
Linne (under tunikan) - Gina Tricot
Jeansleggings - Gina Tricot (- De ser dock mörkare ut på bilden än vad de egentligen är)


Mamma och pappa var sugna på äpplekaka, och det är inget ovanligt. Jag tror de håller på att baka nere i köket nu, så har man tur (vilket man har) så får man lite!

Klockan nio är det Desperate Housewives, det ska såklart ses!

Ha en bra kväll allihop!

/ Rebecca

Dagens outfits 2009 | | Kommentera |

Entré

Hej!
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Bara undrar om ni släckte lamporna mellan klockan 20.30-21.30? Då var det ju Earth Hour! Själv var jag hos ett par kompisar då, och vi släckte lamporna! Jag tycker det är häftigt med sånt, när precis alla ska göra samma sak. Vad tycker ni?

Idag har jag varit på det nya köpcentrumet i Malmö, Entré. Köpte faktiskt inte så jättemycket, även om jag fortfarande behöver köpa vardagströjor. Tänkte iallafall ha på mig det jag köpt imorgon, så då får ni se det! Jag är alldeles för lat för att fota det nu. Här kommer iallafall en bild på det jag har på mig idag! (Ska snart byta.. Till pyamas!)Vitt linne - Vero Moda
Tröja - Esprit
Cheap Monday-jeans - Weekday


Det var dagens kläder!
Nu ska jag som sagt byta om, sen sova!

Godnatt!


/ Rebecca

Dagens outfits 2009 | | Kommentera |

Dagens outfit!

Hej!
Jag har lagt till en ny kategori här i bloggen, som heter Dagens outfit. Som nog de flesta vet, så ska jag lägga in en eller fler bilder på vad jag har på mig. Jag har inte så mycket att berätta förutom att det inte blev någon stan-runda med Emma idag heller. Hon gick hem vid lunch, så det sket sig.

För övrigt: Imorgon ska jag personligen få reda på av min mentor hur kass hon tycker att jag är i skolan. Det ska också mina föräldrar få. Med andra ord, utvecklingsamtal. Imorgon klockan 8.30, direkt när skolan börjar. Så jag missar musiken. Det är rätt lugnt.

Nu kommer dagens outfit!Kort svart kofta - H&M
Grå t-shirt - H&M
Nudie-jeans - JC


Hehe, det var typ bloggens första "dagens outfit"-inlägg. Nu är det snart Desperate Housewives, så de som känner mig vet att de hittar mig framför TV:n!


/ Rebecca

Dagens outfits 2009 | | Kommentera |
Upp