H&M - I like!

Nu har jag klippt och klistrat lite i Paint. Jodå, Paint ska det vara! :)
Har inte Photoshop eller något annat bildprogram som är lite hyfsat. Nejdå, Paint funkar bra det med! Jag hade nog blivit förvirrad av Photoshop ändå.. Här är sakerna jag hittade:


Ge mig, ge mig, ge mig!
I alla fall väskan.. Vill så gärna ha en axelväska även om jag har på tok för många väskor. Jag har ingen axelväska som är lite större, bara min svarta som jag köpte i Tyskland i våras.. Dessutom är ju denna så billig!
Jackan kan jag inte heller tacka nej till. Ett presentkort på H&M skulle sitta bra just nu. :)
Vill ha! | | 3 kommentarer |

31 augusti 2009

För ungefär en timme och 40 minuter sen kom jag hem från ännu en skoldag. Dagens roliga händelse var när en kille i klassen hade tryckt in ett flak Coca Cola i sitt skåp, och när en av hans kompisar tar en burk, trillar precis alla! Haha, kan inte sluta tänka på mig, Hanna och hennes kompis Johanna i fredags. Det var dock lite värre, eftersom det var många fler burkar där!

Hur som helst, det är alltid jobbigt med en ny vecka. Vi har (enligt mig) en massa läxor den här veckan. För andra är det nog inte så mycket, men jag tycker det. Jag skjuter nästan alltid upp plugget och gör det senare på kvällen. För sent.. Till imorgon har vi engelska glosor och dem tror jag att jag har full koll på. Engelska är inget svårt, enligt mig.

När jag kom hem tog jag bilder på dagens outfit, då jag provade något nytt. Kofta med skärp utanpå. Har faktiskt aldrig haft det förr, så vad tycks?Kofta - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Skärp - Lindex
Väska - H&M
Cheap Monday-jeans - Weekday
Converse

Dagens outfits 2009 | | Kommentera |

Bild från Mikaeli

Här kommer lite bilder från Mikaeli igår. Under dagen har jag varit och handlat med mamma, och bara tagit det lugnt. En Ben & Jerry's slank också ner i kundvagnen, så för en stund sen satt jag nere med mamma i soffan och mumsade i mig lite av den. Gott!


Jag följde med Hanna in på Ica, för hon skulle köpa energidryck. Haha, den ungen är verkligen beroende av dem!
Hanna tar en burk, sen trillar alla, och jag menar precis alla ner! Och det upprepade sig ungefär tre gånger. Kan ju vara glad att ingen i personalen sa till oss, även om de borde gjort det, för då hade vi nog råkat illa ut!

Hoppas inte att någon kände igen mig heller, jag praoade ju där i våras, hehe...
Min vardag | | En kommentar |
Upp